Vättern levererar som vanligt

Kan man avsluta fiskeåret 2014 bättre än med en Vättern Grandslam x 2
IMG_6323.JPG
Fiskade idag på Vättern med min gamle fiskebroder Jonas Svensson från Hammar. Vi prövade fisket på den nordöstra sidan av Vättern, strax söder om Harge. Och redan en kort stund efter att vi satt i grejorna så small det på en fin röding som var fullt lekfärgad. Efter en snabb återutsättning så högg det direkt en fin öring och sen ett dubbelhugg på lax, en öring igen osv. Vi fick idag 2 X Grandslam dvs två godkända av varje laxfisk. Största laxen vägde sju kg och dagens bästa bete var återigen Rapala BX Minnow färg smelt
IMG_6322.JPG
IMG_6325.JPG
Jag kunde inte låta bli att filma med en kamera på linan framför betet. Det blir lätt beroendeframkallande att i efterhand se fiskarna som inte hugger utan som bara är framme och nosar på betet.

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström