Rapala Proguide rekryterar Björn ”Carlo” Karlsson

Carlo_1 CarloYtterligare en tung profil har rekryterats till Rapala Proguide. Björn ”Carlo” Karlsson från Skövde har fiskat sedan barnsben och hans meritlista är minst sagt imponerande.

Det är få svenska sportfiskare som har ägnat så mycket tid, kraft och energi på sitt sportfiske som Björn ”Carlo” Karlsson. Sedan barnsben har han helt koncentrerat sig på sportfiske i alla dess former. På meritlistan finns bland annat EM-guld i havsfiske, ett antal svenska mästarskapssegrar och flera andra segrar i de största havsfisketävlingarna. Nu för tiden ägnar han mest tid åt att fiska i sötvatten och då gärna röding genom vertikalfiske.

  • Mitt intresse för sportfiske har alltid funnits där, berättar ”Carlo”. Jag har testat det mesta och gjort många resor till Norge för tävlingsfiske men också riktade fisketurer efter riktigt stora exemplar. Dock är det just nu vertikalfisket efter främst röding som jag ägnar mest tid åt, säger ”Carlo”.

Jesper Norell, divisionschef för sportfiske på Normark Scandinavia, är mycket nöjd med att ha Björn Karlsson i gänget.

  • Jag vet inte om det finns någon sportfiskare i Sverige som är mer kompetent än ”Carlo”, säger Norell. Han har gjort och testat allt och kommer att bli en fantastiskt tillgång för oss och andra sporfiskare i framtiden. Genom att blogga för Rapala Proguide på nätet kommer han att ge andra bättre förutsättningar för att lyckas i sitt eget fiske, förklarar Norell med entusiasm.

Det behövdes ingen betänktetid när Karlsson fick frågan om han ville bli medlem i Rapala Proguide.

  • ”Jag blev mycket glad när Jesper Norell frågade om jag ville vara med i teamet, säger ”Carlo”. Rapala är världens största tillverkare av beten och en gigant i sportfiskevärlden, så det var inte mycket att fundera på när jag fick frågan om jag ville bli medlem. Att bli medlem i Rapala Proguide ser jag som en chans att utveckla mitt eget fiske genom kontakten med de andra i teamet, men det är också en spännande möjlighet att få fler intresserade av denna fantastiska hobby, avslutar ”Carlo” glatt.

Comments

Kommentarer

Om Stefan Källström