Ett kort skreipass

Med risk för att vara  ” tjötig ” , Söröya ÄR ett fantastiskt ställe att vara på när skreien går till .Var annars kan man köra ut själv med båten ca: 15 minuter i maklig fart och sedan ha ett fiske som blir helt euforiskt , man går helt upp i limningen skall jag säga. På en och en halv timmes fiske med 385gr, stormjigg i änden på  mitt -Beastmaster spö  ( slim-modellen )  så hade jag inte mindre än 6 st. över 18 kg. med 2 bästa på 21,6 och 25,5 och totalt 27 fiskar. Ett misstag av mig med en jättemadam i vattenytan som satt väldigt nätt och rullade friskt  gjorde förmodligen att jag misslyckades att fånga min första 30+ torsk, fast imorgon skall jag ut i 2 timmar och då skall den upp. Något som verkligen får igång pulsen är när man ser stigningarna och det smäller på då är det spännande , det kan ju vara Drömfisken . Jag fiskade över ca: 65-70 djup och presenterade oftast jiggen på 20-25 meter under ytan , det var galet med fisk i vattnet. Tyvärr hade jag ingen hjälp med fotandet så jag tog min bil och fiskeutrustning som en bakgrund , man kan få en förståelse för 25+ storlek. ut och fiska  /  Ralph

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson