Street Fishing Falun!

Onsdag kväll slöt ett tiotal sportfiskare upp i Falun för att tillsammans fiska sig ner i ån genom vackra Falu centrum. På initiativ av Mathias Holgersson samlades alla vid klockan 17 och det dök upp både nya och gamla ansikten. Målet var en trevlig kväll och träffa nya människor samt att eventuellt lura upp någon av åns abborrar eller gäddor. Träffen var uppskattad och alla bar på stora leenden! I det fina vädret hade Faluborna samlats i centrum för att äta och umgås bland dom många uteserveringarna och vårat lilla jippo verkade uppskattat då många tittade, hejade och log mot oss :) Flera personer kom t.o.m fram och ställde frågor. Deltagarna fick även chansen att känna på dom nya Shimano Zodias-spöna då jag och Mathias hade med oss en varsin bestyckade med en Metanium DC samt en Aldebaran BFS XG Limited. Man hörde många wow medan det testades och kastades :)

Abborrarna var inte riktigt på humör utan följde mest och petade lite på grejerna men några mindre lyckades fiskarna lura. En handfull gäddor bet i elakt i strömkanterna och Mathias fick agera Tarzan och hänga från gångbanan när en av deltagarna krokade en bättre gädda på ett mindre lämpligt område :D

En riktigt trevlig och lyckad kväll med härliga människor och många skratt! :)

10
Samlingsplatsen och fisket är igång efter att alla hälsat på varandra.
1
Zodias + Aldebaran = Drömkombo för det lättare fisket!
2
Abborrmästaren Mathias med en tung pjäs!
3
Storm Gomoku Spin. Ett lättkastat minibete med sked längst bak som är ruskigt effektivt på abborre och som synes även för gädda!
4
Kvällens höjdpunkt var denna fina gädda som en av deltagarna fick och betong-Tarzan som kastade sig över krokodilen från lianen (telefonledningen)!
5
Kloak-krokodil som anföll från skuggorna!
6
Mathias alltid lika överlycklig med ett spö i handen vid vattnet :D
7
Mikko agerade kvällens fotograf och blev utan fisk ;)

8 9

Comments

Kommentarer