Iskallt fiske som värmer

Just nu är det många som bara går och väntar på mars månad, det är då skrei fisket drar igång på allvar. Det kan vara bistert javisst men oftast klär man av sig lite kläder, för det är ju ett jobb ett hårt sådant när man träffar rätt. Det är mer än en gång jag har hört gubbar på bryggan säga :helt sjukt det här finns inte, men så är det imellanåt helt galet bra fiske. Den största spöfångade skreien på söröya i år vägde hela 41 kg. Och det var nästan 70 stycken över 30 Kg. Man fångar dessa gigantiska madammer i huvudsak på stora jiggar  själv kör jag med STORMS 510 grams jigg. Prova högt i vattnet när du ser att fisken är aktiv. Mellan 25 och 35 meter under YTAN kan vara otroligt givande för dom allra största. Ett bra spö och rulle är viktigt själv använder jag mig av Talica 12 och TYRNOS spöt i olika klasser. Jag lägger med ett par bilder nedan. Och om någon är intresserad av detta skall ni bara höra av er till mig via sörvaergjestehus.se. Ut och fiska /Ralph

image

image

image

image

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson