Pike Fight 2016!

Tisdagen den 27/12 klockan 20:00 sänds första avsnittet av Pike Fight 2016. Missa inte när jag och Mathias Holgersson trär på oss Storm-tröjorna och äntrar arenan för årets fetaste gäddtävling där vi ställs mot hårt motstånd!

Under årets lopp har jag och Mathias fiskat ihop oss riktigt ordentligt och ute på vattnen märks det att vi båda gjort hemläxan då våra stilar och tänk till 90% stämmer överens med varandra. Däremot har vi båda våra specialiteter och starka sidor som vi lyckats slå ihop riktigt bra och tillsammans under Storms flagg har vi en bra känsla och gameplan. I vinter kan ni följa oss i storproduktionen Pike Fight där våra färdigheter och utrustning sätts på prov när vi tar upp kampen om den åtråvärda titeln! Missa inte detta!

 

Comments

Kommentarer

Om Mikko Seppänen