Viktigt

Detta är viktigt. Vi som sport fiskar och då i synnerhet i salta vatten över hela vår planet men givetvis även alla andra också. Vi lägger ner en hel del tid och pengar på vår hobby men är kanske inte alltid så bra på att hålla iordning på utrustningen. Detta är viktigt att vi ger våra utrustningingar den kärlek och omvårdnad den behöver för att få ut det bästa av den. Själv har jag precis gjort en service på mina rullar. Och det bör man göra för att slippa problem med dom. Det blev en rengöring samt inoljning där det behövdes och ny lina nämligen Sufix 832 i dimision 0,33 på flera av rullarna. En super lina som håller 28,5 kg och räcker till det mesta.    Och nu är rullarna färdiga för en ny säsong med stor fisk här på söröya. Ut och fiska /Ralph

image

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson