Testat 

Hej, jag jobbar och fiskar på ett av dom tuffaste fiskevattnen som finns nämligen på havet utanför nord Norge . Då gäller det att man har rätt skydd mot väder och vindar. När jag kör båt så står man upp för att få en överblick över havet, jag har sett alltifrån garnrester och tjocka tampar till hela träd och mängder av telefon stolpar. Det finns massor av skit som kan ställa till med problem för dig och båten. Ett par bra solglasögon hjälper dig att se utan att tårarna rinner och du slipper salt i ögonen. Dessa är bra, det lovar jag. Dom har en fin finess, man kan ta bort skalmarna och byta ut dom mot det medföljande elastiska bandet som gör att det sluter tätt runt ögonen och sitter stabilt. Sedan skyddar ju dom mot solen och är polariserande m.m.  Ett par bra solglasögon är guld. Ut och fiska /Ralph söröya 

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson