Fantastiska kamöy sundet 

Igår hängde jag med gästerna upp till kamöy sundet, vilket område det är. Förutom att det är ett super hett område för hälleflundra så är omgivningen och naturen formidabel här finns massor av olika fåglar och valar. Just valar var det säkert ett 10-tal av samt tumlare i mängder. Fisket då? Jodå, här skulle testas ett för mig nytt spö, nämligen Antares 50-80 pound appterad med favorit rullen Talica 12. Jag säger bara TACK för denna kombinationen, ett nöje att ta hälleflundran på. En härlig ryggrad som skall få bekänna färg på skrei fisket här på söröya. Hälleflundran var lite trög men vi fyra stycken till slut på Storm jiggar upp till ca 30Kg. 2 av gästerna fick känna på hur starka dessa fiskar kan vara. -Jag kunde inte göra någonting den bara simmade iväg och sedan lossnade den. Stora och starka fiskar. Ut och fiska /Ralph söröya 

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson