STORSKREI på Söröya 44 kg!!

Idag har det varit en otrolig och magisk dag här på Söröya. En av våra härliga Danska gäster, Christian har visat var skåpet skall stå genom att fånga en super fin skrei på hela 37,5 kg. Det var givetvis stort jubel i båten. Och det blev inte mindre när dom andra båtarna hör av sig och meddelar att även dom har fått skrei över 30 kilos strecket. Men det som skulle hända lite senare trodde nog ingen. Samma goda Christian drar på ytterligare en stor fisk och när den bordades då såg den första på 37,5 kg inte så stor ut längre. Ett galet jubel bryter ut i båten och kontrollvägningen på land visar helt galna 44 kg. Jag lyfter på hatten och undrar om det någonstans utom på Söröya detta kan hända. Totalt har gästerna fångat 8 stycken över 31 kg idag och många över 20 kilos strecket. Mycket fisk är tagit på Stormjiggar och vinnande färger har varit BKPK (Rosa ) och GT (glowtiger.)
Ut och fiska /Ralph söröya

Foto Team Svinet fishing

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson