Bra gädda och gösfiske på guidning!

Nyligen hade jag en guidning med några stammisar, och bra gick det! Stundtals hade vi mycket napp, men även fläckvis segt fiske! Fin gädda och fina gösar landade vi!

Nyligen hade jag mina stammisar Andreas och Victor i båten på gädda och gösfiske, och bra gick det! Vi körde riktat efter i första hand gädda, men på vissa platser ”varnade” jag för fin gös, vilket vi även fick! Vi drog en drös gäddor via våra beten, men även några riktigt fina gösar vilket var kul! Victor drog personbästa på gös (se bild), och själv drog jag några kast ibland vilket gav mig en fin gös på superbetet Rapala X-Rap Peto! X-Rap Peto är ett nytt bete för i år, men redan nu kan jag lova er alla att det är ett riktigt grymt superbete som redan nu har fått en plats i mitt hjärta (se bild)! Vi fick bäst och mest gädda när vi låg på 2 meters djup och fiskade ut över en brant där gäddorna kalasade på en massa betesfisk. Gösarna tog vi på grunt vatten, varav vi hade ett coolt dubbelhugg med en större gös och gädda (se bild)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer