Bra fiske, fina gäddor landade!

Nyligen hade jag en god vän i båten på gäddfiske under några dagar, och bra gick det! Vi körde i första hand gädda, men drog även gösar via jiggfiske…

Nyligen hade jag min gode vän Jean Francois i båten på gäddfiske (som jag känt i över 10 år nu), och bra gick det! Vi siktade på gädda som vanligt, men körde även lite gös med småjiggar (det blev även några smågösar landade)! Gäddfisket var stundtals trögt i det soliga och spegelblanka vattnet, men då och då hittade vi fläckar med huggvilliga och fina gäddor! Både jag och min vän fick fina gäddor (se bild), men det blev även ett gäng smågäddor landade. Då vi hade ett platt vatten mestadels (vindstilla), så missade vi mycket försiktig fisk och dom bästa gäddorna tog just när det tillfälligt krusade lite ”extra” på ytan! Bästa betet (av dom som vi provade) var utan tvekan Rapala X-Rap Peto som är ett grymt bra bete i mina ögon! Rekommenderas starkt och har som sagt redan nu en plats i mitt hjärta! Vi hade bara två färger av Peto, så dom andra färgerna har jag inte kunnat testa ännu, men färgerna jag sett på bild är verkligen riktigt fina och kommer att leverera riktigt bra kan jag lova! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår såklart som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!! :-)

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar) och annat kul! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer