Prestation!

Dagen på sjön var tuff, 21,7C° i de översta vattenlagret lockade endast gädda av den mindre storleken. Dock kan jag redan nu konstatera att nya X-Rap SCOOP kommer att bli intressant längre fram då den var framgångsrik trots tuffa förhållanden.

Istället blev det en kvällstur efter abborre, men de större exemplaren verkade vara lika chockade av den hastigt stigande vattentemperaturen.

Lycka!

Nu jä…r, skrek min äldsta son! Visst hade en klart respektabel gädda valt att sluka den lilla Storm So-Run Makan Minnow jiggen och en längre kamp började. Trots lätt utrustning med Yasei Red AX Drop Shot drillade han skickligt gäddan trött och nog var han stolt när fisken fick hälsa på en stund.

Nu är pråmen på reparation en stund så nu åker metgrejorna fram.

Syns!

Comments

Kommentarer

Om Rapala Proguide