World predator classic

Nyligen hemkommen från Holland och tävlingen World predator classic som är en predatortävling där man skall fånga gädda, gös och abborre. Jag och Albin slutade på en 21 plats, vi gjorde vårt bästa och fallerade på att fånga gädda de två första dagarna. Dag 3 lyckades vi med detta och slutade på en 10e plats för den dagen. Hur som helst en fantastiskt lärorik resa och hur kul som helst.

För mitt gösfiske under tävlingen dominerade So-run joker shad 4″ fiskade den både grunt och djupare samt texasriggad vilket gav mest hugg på det grundare fisket. När vi fiskade av branter eller djupgrynnor var det 10g So-run stand up jighead som gav mig huggen, fiskade jag med 14g så uteblev huggen helt.

När det kom till abborrarna så var det det jerkbaitet Rapala shadow rap 11 slow sinking som gällde. Fiskade detta med en Sufix invisiline fluocarbon på 0.28 mm pga av att få ner betet de extra centimetrar som behövdes för att fiska snabbt men precis ovanför gräset. Sjukt rolig metod att fånga abborrar på och ett giftigt komplement till arsenalen för att utöka sitt abborrefiske.

Tack för mig och på återseende!

//Victor

Comments

Kommentarer

Om Victor Söderberg