510grams Blå Storm Jigg 

Söröya levererar just nu, gästerna som är ute nu upplever både ett kanon väder och dito fiske. Den sista veckan har vi passerat långt över 100 hälleflundror men vi har saknat den där som skall vara pricken över i, men alldeles nyss fick jag besked om en kanon hälleflundra som en av båtarna fått. Efter en lång fight med flera grymma rusningar helt från ytan och ner till botten och närmare bestämt nästan en timmes nervositet lyckades man säkra fisken som tog på en blå 510 grams STORM JIGG. Den var verkligen pricken över i med sina vackra 191 cm. Fisket bedrevs i kanten av Sildbåen där det kokar av gråsej för tillfället. Jag har inte fått någon bild på fisken ännu så jag försöker lägga till den senare. Utöver denna fantastiska fisk har det kommit en hel del 20+torskar, fina sejar samt bra med havskatt och uer över 8 kg. Ut och fiska /Ralph söröya ? 

Comments

Kommentarer

Om Ralph Bengtsson