Trevligt gösfiske, många napp!

Nyligen hade jag en kul guidning på gös, och bra gick det! Vi hade många hugg, och bäst fiskade Rapala Taildancer, Scatter Rap Husky samt X-Rap Jointed Shad…

Nyligen hade jag en guidning med sikte på gös, och bra gick det! Vi började dock med vertikalt jiggfiske efter abborre, och drog flera när vi väl hittade dom grundare än vad de brukar vara pga vattentempen. Efter abborrefisket så gick vi över på gösttrolling, och landade ganska många, utöver alla som vi tappade. Bra fiske hade vi, och då vi trollade med 4 spön så blandade vi ganska mycket med olika beten och färger. Bäst fiskade suveräna Rapala Taildancer (i FT-färgen), Rapala Scatter Rap Husky 13 (i fegisfärgen), samt Rapalas X-Rap Jointed Shad (i en gul/orange historia)! Samtliga fiskar fick gå tillbaka till sitt rätta element efter  avkrokning! Ett tips vid gösfiske är att hålla koll på vart betesfisken är, då det var där vi hade klart mest hugg även den här trevliga fiskedagen. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka ”sommarens”, höstens och vinterns fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Glöm inte flytvästarna hemma, och detta speciellt till barnen!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer