Trevligt abborrerally med Blue Fox spinnarna

Nyligen hade jag en kul abborreguidning (med lite gäddfiske också), och bra gick det! Vi körde med spinnare från Blue Fox, olika jiggar samt med heta Rippin Rap…

Nyligen hade jag en abborreguidning med Adam och co, och bra gick det! Grabbarna ville framförallt köra abborre, men det blev även några kast på gädda också! Vi började dagen runt en udde, och genast började vi dra en massa abborrar, men det blev även en gädda landad där som knep våran lilla Ripin Rap 05 som även visat sig vara en bra gäddmagnet på framförallt (hitintills) mindre gädda. I princip varje plats vi stannade på blev det abborre, men även gädda när vi körde gädda efter en brant där vi oftast får fisk. Vi drog fisk på Blue Fox små spinnare, jiggar, wobblers och även med den coola Ripin Rap från Rapala. Betet Ripin Rap har ett ganska högt ljud om man drar den hårt, så ett tips är att jigga den försiktigt då kraftiga långa knyck eventuellt kan ge för mycket vibrationer och ljud (speciellt om det är finväder), utan små försiktiga jiggknyck funkar jättebra med denna! Utöver fisket så rapporterade jag in en mycket suspekt båt till KBV också (vilket dom uppskattade), men det är en annan historia! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och kanske vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer