Fina gäddor på fiskeguidning!

Nyligen hade jag tre herrar på gäddfiske i Silver Eaglebåten, och bra gick det! Vi körde gädda under hela dagen, och drog även ett gäng varav två lite större madammer…

Nyligen hade jag tre herrar på gäddfiske i båten, och bra gick det! Vi hade speciellt på morgonen ett bra fiske då vi hittade mycket betesfisk på grunt vatten, och det var även där vi drog dom största gäddorna under fiskedagen! Bäst fiske hade vi med Storms jiggar i skrikiga färger (men även i en mörk färg), och det blev även gädda omgående landat på suveräna Rapala X-Rap Peto när vi satte på den. Förutom att vi var ute på sjön och fiskade, så var det en himla massa andra fiskebåtar runtomkring oss som tävlade i gäddfiske (ca 40 båtar), så vart vi än kom så låg det båtar och fiskade gädda vilket påverkade våra fiskeplaner. Hur som helst så drog vi en drös gäddor under dagen, men det blev aldrig nån ”Ketchupeffekt” som vi ibland har (med många gäddor samtidigt), utan vi fick gäddorna med jämna mellanrum under dagen efter vart vi kom! Tack grabbar för en trevlig dag på sjön, vi hörs! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer