Fetaste i år…alltid något!

Senaste passen har bedrivits i riktigt gråväder! Dimman har knappt lättat under passen och fisket har varit riktigt riktigt segt.

Tycker jag testat det mesta. Fiskat i betesstimmen, runt betesstimmen och fiskat av kanterna intill. Fiskat bottennära , fiskat högre upp i vattenmassorna men jag har inte hittat något mönster på de hugg som kommit.

Men sådant är ofta höstfisket här. Det gäller att lägga tiden för rätt som det är kan rätt fisk hugga.

Förmodligen gjorde den det för Casper senast när vi var ute i veckan. Han sätter mothugget och spöt böjer bra. Två stora huvudskak sen borta. Hemskt när det händer men det hör väl tyvärr fisket till.

Idag var det dags att ge sig ut i ”gråvädret” igen. Men betesfisken som jag trott mig haft koll på var som bortblåst. Jag åkte runt och letade med jag kunde inte finna dem någonstans. Till slut ankrade jag ialf på en kant och det högg hårt redan 4e kastet.

Årets fetaste! Tyvärr var hon för kort för att det skulle vara en riktigt bra farsdagspresent!

Än har jag inte gett upp, nästa kast kan drömfisken sitta!!

Jag hoppas det sitter en fet 10+ gädda på någon av dessa innan isen ligger!

Ut och ta din drömfisk! Tiden är inne!

Skitfiske!

Comments

Kommentarer