Finsk best på RIP Spinnerbait

Under september månad var jag över till Finland för att hälsa på våra vänner hos Rapala och väl där blev det självklart lite fiske!

Våran vän och kollega Markku Tiusanen, finsk prostaff, bjöd med mig på lite gäddfiske i skärgården väst om Helsingfors vilket var också första gången i mitt liv jag kört riktat fiske efter stor gädda i Finland.

Skärgården är större där än vi har på våran östkust men Markku kan sina vatten och tog oss till bra områden med bättre fisk. En av dagarna fick jag då mitt finska pb på Storms nya RIP Spinnerbait  Fiske över 2m hög vegetation var melodin för denna donna som är den största finska gäddan jag fångat. Tyvärr togs varken vikt eller längd på fisken men det var en stadig pjäs.

Jag är riktigt nöjd med det nya spinnerbaitet och möjligheten att vikta den extra för djupare fiske eller högre inspinningshastighet.

Comments

Kommentarer

Om Mikko Seppänen