Kul fiskeguidning med Rapala Peto!

Nyligen hade jag en guidning med lite gäster, och bra gick det! Vi fick ett gäng gäddor, varav dom flesta tog våra Rapala Peto i olika färger! 

Nyligen hade jag en skön fiskeguidning med några herrar på gäddfiske, och bra gick det! Det nappade klart bättre än jag vågade hoppas på, och det blev även några helt okey/fina gäddor landade (bilder kommer)! Vi körde spinnfiske efter en kant som gett en del fisk under hösten, men nu var det tomt där! Flera vikar bort lossnade fisket för oss då vi på ena kanten i en vik hade ett bra fiske. Vi drog en drös gäddor, varav dom större fiskarna tog på våra Rapala Peto i olika färger! Rapala Peto har visat sig vara ett kanonbete redan i våras när jag kom i kontakt med betet på allvar, och så har det fortsatt med ett bra fiske med det betet (rekommenderas varmt liksom nya Rapala Super Shadow Rap)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer