Fin gädda via spinnfiske igen!

Häromdagen blev det mer gäddfiske i Quintrexbåten, och bra gick det! Vattentempen låg på ca 1 grad, men gäddorna nappade okey ändå! Bäst fiskade Seeker Shad…

I helgen körde jag ett kul gäddfiske med kompisen Tomas Sandberg, och bra gick det! Vi hade som väntat ett hyfsat ”segt” fiske med tanke på lufttrycket och det mycket kalla ytvattnet (dessutom regnade det en del på förmiddagen)! Platsen vi valde var en plats som jag senast besökte för ca 15-20 år sedan, så det var en liten chansning att åka dit men den gick hem då bara jag hade koll där! Gäddorna var tjuriga som sagt, men det blev ändå ett gäng bättre gäddor landade varav den största på över metern med god marginal för kompisen Tomas! Vi provade olika djup, olika beten etc… och bäst fiske hade vi efter en brant på ca 3-7 meter samt med Storms Seeker Shad jigg i FT-färgen (även kallad ”Säker Shad” jiggenn som jag brukar säga)! All fisk hittade vi på en och samma fiskeplats (en brant på ca 100 meter) som verkade vara hetast där vi var, då två andra ”hotspot” var helt öde trots ett bra ställe där! Ett tips vid fiske i kallt vatten är att ge dom tid, då fisken är köldstel så här nu på hösten när det dessutom ligger is efter kanterna samtidigt som fisken tjurar på djupet! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka senhöstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer