Fortsatt bra gäddfiske med kunderna!

Nyligen hade jag en kul guidning med en far och son, och bra gick det! Vi körde gädda, och fick bara bättre fiskar och med två madammer över metern… 

Nyligen hade jag en kul guidning med en far och son, och bra gick det i Quintrexbåten! Vi körde en mix av spinnfiske och flötestrolling, vilket båda gav fisk! Spinnfisket gav klart flest hugg, men metet gav en av dom största fiskarna under dagen! Samtliga gäddor var bättre fiskar och den minsta fisken låg på ca 4,5 kg, vilket får ses som helt okej anser jag så här på senhösten (två madammer över metern blev det dessutom också)! Vi hittade fisken på lite djupare vatten i det 1,5-2 gradiga vattnet och blandade en del med betena, men ett bete som bl.a fick bada var Storms Seeker Shad jigg vilken jag har som en av mina personliga favoriter! Ett tips vid fiske i kallt vatten är att ge dom tid, då dom verkligen är köldstela så här nu på hösten när det dessutom ligger is efter kanterna samtidigt som fisken tjurar på botten! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka senhöstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt! Välkomna ombord, och ”skitfiske” på er!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Det har varit ganska mycket fiske den sista tiden för min del, så det kommer en del fiskerapporter snart…

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där – vi hörs! :-)

Comments

Kommentarer