Dags för rekord?

Slutet av 2018 gav olika sportfiskare mängder med stora laxar på Vänern. Den absolut värsta laxen förra året vägdes upp till hela 13606 g och fångades under ett klubbmästerskap i Mellerud. Det spekuleras nu i om det kanske är läge på att komma över rekordvikten på Vänern som i dagsläget är 13920 g? Att det simmar stora fiskar ute på frivatten är det inget snack om. Att få dem att hugga är dock helt annan historia. Jag blickar tillbaka på ett grymt ”trollingår” där största ”guidefisken” blev en lax på 10100 g för delat på 92 cm. Chansen att dra sin drömfisk på Vänern har nog aldrig varit större än nu!

Mvh Ove Johansson

För den som vill ut och testa på laxtrolling på Vänern så är det bara att ringa eller e-posta.

Telefon: 0706-762908

E-post: info@charterfiske.se

Webb: www.charterfiske.se

Comments

Kommentarer