Ismete gav fin abborre och gädda

Nyligen körde jag ett ismete efter abborre, och fisk blev det också! Det blev både abborre och gädda landat, men även en massa härlig vårsol också!

Nyligen körde jag ett ismete i ”heta grytan” med en vän, och bra gick det (troligen vinterns sista isfiske)! Vi drog både abborre och gädda på våra minimörtar som var agnade för storabborren (ismete med minímört)! Vi hade ett strålande väder, och trots högtryck och vårkänsla så upplevde vi ändå att abborrarna var lite försiktiga då vi även missade flera napp! Bäst fiske hade vi på en kant där det brantade ner ganska fort mot djupt vatten, och på runt 8 meter vatten en bit ovanför botten kom alla nappen den här härliga fiskedagen! Jag vill samtidigt passa på att varna för förrädiska isar, då det kan skilja sig en hel del en bit bort (se bild)! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Kolla gärna in min gamla (men numera ”nya”) hemsida www.fishguide.se som är helt ombyggd, och samtidigt helt mobilanpassad! Välkommen till nya hemsidan!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där! 

Comments

Kommentarer