Många napp, vinterns sista ismete

Nyligen körde jag vinterns sista ismete, och bra gick det! VI fiskade på ett vatten där isen var säker, och en himla massa napp fick vi! Det blev en drös gäddor och två gösar, samt en grymt fin fiskedag på isen med sol och vindstilla väder! 

Nyligen körde jag ett ismete i ”heta grytan” med vännen Felix Rimfrost, och jättebra gick det! Vi drog riktigt bra med gädda på våra mörtar, men även två gösar och all fisk högt över botten! Dock saknade vi dom riktigt stora gäddorna den här dagen, då vi fick ”två” 10:or senaste dagen jag ismetade där (förra vintern / samma fisk) Vi hade ett strålande väder, och trots högtryck och vårkänsla så upplevde vi ändå att gösarna var lite försiktiga då vi även missade flera napp! Bäst fiske hade vi på en platå där det bantade ner ganska fort mot djupt vatten, och på runt 10-12 meter vatten en bra bit ovanför botten kom alla nappen den här härliga fiskedagen! Jag vill samtidigt passa på att varna för förrädiska isar även mycket lågt norrut nu, då det kan skilja sig en hel del en bit bort! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens och sommarens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Ps. Kolla gärna in min gamla (men numera ”nya”) hemsida www.fishguide.se som är helt ombyggd, och samtidigt helt mobilanpassad! Välkommen till nya hemsidan!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en himla massa bilder (oftast bättre fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där! 

 

Comments

Kommentarer