Stor gädda landad på fiskeguidning

Nyligen hade jag en fiskeguidning på gädda, och bra gick det! Fisket var dock segt, (gäddorna var fulla med utanpåliggande mask) men en stor gädda och bla några hyfsade fiskar blev det!

Nyligen körde jag en lyckad fiskeguidning med stammisen Anders Rundqvist och hans båda söner, och bra gick det! Vi hade dock ett fortsatt segt fiske efter dom kalla nätterna med många minusgrader och kalla nordanvindar, men på dagen var det bara härligt att vara ute på sjön! Anders som är en mycket erfaren sportfiskare fiskade som väntat hårdast, och lyckades även bäst med dom två största gäddorna! På första kastet med en Storm RIP T-Bone silver/svart så lyckades han klippa på en fet 8,5 kg:s gädda. Vi fick fisken på ca 3 meter vatten, och med 10 gram bly så fiskade betet perfekt över botten! T-Bone är ett nytt bete för dom flesta, men det jag kan säga är att det är ett mycket trevligt bete med rullande gång på kroppen samtidigt som rumpan fladdrar förföriskt! Vi hade en grymt trevlig dag på sjön med god mat (varm mat på Muurikkan), och mycket solsken i det härliga vårvädret! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer