Enkelt med Storm 360GT Swimmer

Hur gör man med ett bete som redan är en succé ? Jo man sätter dit en läpp. Vips så har man 2 succébeten. Bägge 360GT har sin plats, iaf i min ägo.

Storm 360gt searchbait till grundare fiske i sjö och lugnare ström säg under 3m djup beroende på situation.

Searchbait Swimmer till renodlat fiske i strömmande vatten samt fiske i insjö där man känner att vanliga 360in går något grunt.

Vet man inte riktigt vilken man ska välja så är det bara att prova sig fram, det går undan då detta är ett riktigt bra sökbete. Du behöver inte vara någon expert på jiggfiske eller doktor för att fånga fisk. Det mesta är redan inbyggt i betet. Kasta ut och veva in, täck vatten och lista ut vilken färg som är rätt för stunden.

Det bästa av allt är att i stort sett alla arter är intresserade av detta bete (harr, abborre, öring,röding, gädda mfl) .

I natt föll valet på 360 Swimmer i färgen Gaga. Mörk himmel, hård ström och hög vegetation, allt för att fisken skulle upptäcka betet i tid och vilja lämna ståndplatsen för en matbit.

Jag landade 2 fiskar, en lite större öring och en mindre strax under kilot. Den större fick simma hem och den mindre får bli dagens middag. Jag fick en riktigt bra fight och mat på bordet så jag fiskade inte mer denna gång. Man behöver inte fånga mer än man behöver. Nästa pass vet man att det finns mkt fisk kvar som inte varit i kontakt med krokar.

Ut och fiska !

Mvh Ingemar

Comments

Kommentarer