Gäddor, gösar och abborrar via jiggfiske!

Nyligen hade jag Victor och Stina i båten på ett gös och gäddfiske, och bra gick det! Det blev både abborrar, gäddor och gösar landade! Efter att dom åkt hem så fortsatte jag fisket och drog även jag både gös, gädda och abborre!

Nyligen hade jag Victor och Stina i båten på ett kul gädd & gösfiske, och bra gick det! Vi provade olika metoder och platser, och på de flesta platserna så blev det napp för oss! Stina som aldrig fått gös tidigare landade sin första med bravur, men det blev fler gösar än så! Även gäddorna nappade hårt när man kom rätt vilket var kul, men på vissa platser så fick vi kämpa hårdare för att få napp! Vi blandade våra beten, och körde med bl.a. Rapala Peto, Storm Seeker Shad etc… och dom mindre jiggarna bestod av bla 15 cm So-Run Joker Vert i naturela färger som gav fisk. All fisk fick gå tillbaka, och simmade utan problem tillbaka till sitt rätta element! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka vårens, sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

 

Comments

Kommentarer