Laxflax på fiskeguidning, 2 laxar upp!

Nyligen hade jag en kul laxtrollingguidning med några kunder ute på havet mellan Sverige och Åland. Det blev en trevlig fiskedag, och dessutom landade vi 2 st fina laxar…

Nyligen hade jag ett kompisgäng i båten på ett kul laxtrollingfiske, och bra gick det! Jag brukar nuförtiden inte ha så många fiskedagar (trollingfiske) på havet så som jag hade förr pga småbarn etc, men den här fiskedagen körde vi trolling på havet efter lax mellan Sverige och Åland (Ålands Hav, Östersjöns flaskhals utanför Understen, Märket etc)! Skulle vi landa årets första lax den här dagen eller inte var frågan, det är inte fångstgaranti men chansen var mycket god kände jag (vi brukar oftast få minst en lax per fisketur när jag är ute)! Vädret var lite grått och blåsigt, men det var fiskbart och då har man alltid chansen, och lax blev det landat också! Vi fick två laxhugg under fiskedagen, och landade även båda fiskarna snyggt i min båt. En av laxarna fick gå tillbaka, men den andra laxen behöll vi som kunderna sen fick ta med sig hem och dela på broderligt! Enligt rykten så smakade laxen gudomligt gott dessutom! Det är alltid kul när man får hugg, då det skriker i rullen när fisken är krokad och fisken simmar iväg i expressfart, sen kommer den sköna fighten på detta som ofta kan vara spännande och dramatisk då fisken oftast är urstark och oförutsägbar! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer