Poison Adrena 1610M

Testat ett nytt spö för mig senaste veckan, rättare sagt ett Shimano Poison Adrena 1610M. Det är ett 2,08m långt spinnspö klassat 7-21gr. Jag införskaffade spöt till mitt abborrfiske för främst crankbaitfisket men även för en del jerk- och twitchfiske. På spöt har jag monterat ett Shimano Curado 71 med Sufix 131 flätlina i dimension 0,128mm.

Efter lite testande kan jag bara säga WOW… Vilken lätt klinga med en känsla utöver det vanliga. Mest har jag kastat större abborrvobblers och djupgående vobbler med den hittils och den gör jobbet galant att absorbera dom hårda knyckarna. Hugg registreras enkelt med den känsliga grafiten och stötarna förmedlas rakt in i benmärgen genom buttdelen på spöt som är designat just för maximal känsla.

Det är en fröjd att drilla på och klingan fick bekänna färg under hård press av en större arg gädda som nöp i sig en Storm Arashi Deep 10.

Letar du efter ett abborrspö med det lilla extra så ska du kolla in Poison Adrena!

Comments

Kommentarer

Om Mikko Seppänen