Storms havsfiskejiggar levererade!

Nyligen besökte jag Nordnorge med Normark och Rapala för ett kul havsfiske, och bra gick det! Det kom upp en massa hälleflundra, torsk, havskatt, rödspätta etc…

Nyligen besökte jag Nordnorge med Normark, Rapala samt med Rapalaproguidegänget – och bra gick det! Vi hade dock ett tufft väder ute på havet, och en av fiskedagarna blev jag faktiskt sjösjuk i den tuffa sjön (vilket det var några år sedan sist som det det hände mig)! Vad lärde jag mig? Jo, ignorera inte sjösjukepiller eller plåster när det är riktigt krabb och tuff sjö ute på havet!? Hur som helst så hade vi hela gänget ett grymt fiske med Storms havsfiskejiggar Giant Jigging Shad 385 gram samt 510 gram vilka alltid är ett givet val till havsfisket (både shadmodellen och curlmodellen)! Det kom upp många stora fiskar på gruppen, som torsk på snygga 24 kg, hälleflundra på dryga 80 kg… stora rödspättor etc! Själv drog jag inga jättar, men ett personbästa blev det i varje fall för min egen del. Jag drog bla fin kolja vilket är ett nytt p.b för min egen del (se sista bilden). Betet var en Storm Gomoku Speedjiggingpirk, vilken jag även drog ett gäng torskar med via gäddspöt! Ett riktigt stort tack till framförallt Normark samt Rapala, det var en riktigt kul fiskeresa med några nya ansikten för mig! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. Normark och Rapala hade även arrangerat en tävling mellan alla oss Rapala Proguides, vilken jag var sugen på att vinna då jag såg priserna (ett fint kamerastativ samt en videokamera)! Tävlingen som var en överraskning för oss alla gick ut på att göra ett personligt inlägg på sina egna sociala kanaler ang fiske (facebook/Instagram etc), och det fick även gärna vara något mer än bara en fiskebild! Jag vann turligt nog tävlingen (se länk nedan), vilket jag är mycket stolt över då jag har mycket duktiga kollegor som jag tävlade mot… men jag lyckades ändå vinna! Dessutom har mitt inlägg nu visats dryga 68.000 visningar på Rapalaworld/Instagram vilket jag tror är ett rekord för dom, samt den har även fått en himla massa likes där! Vi gjorde dessutom bara en filmtagning förövrigt på Svenska samt en tagning på Engelska…  🙂

Mitt bidrag på Instagram:   https://www.instagram.com/p/Bxr4wmflXQt/ samt https://www.instagram.com/p/BxnoV0fnYuH/  Den första länken är en kortare version på Rapalaworld, och den andra länken är hela versionen på exakt 60 sekunder som finns med på mina egna kanaler!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer