Trevligt gäddfiske, mycket napp för gästerna

Nyligen hade jag Rospiggen Express AB i båten på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Det blev ett gäng gäddor landade för gästerna, och självklart som vanligt med Yngve ombord så var det en skön stämning i båten!

Nyligen hade jag Rospiggen Express AB (www.rospiggen.se) på ett kul gäddfiske med sina gäster! Jag har haft kunden många ggr i båten på olika fisken genom åren, och varje gång brukar det nappa bra, precis som även den här fiskedagen! Vi körde spinnfiske efter gädda med suveräna Rapala Peto/Otus, Rapala X-Rap Jointed Shad (ett mycket trevligt gäddbete), Rapala Minnow Spoon (en grym ”snickers”)… och såklart med Storms helt suveräna gäddjiggar! I början av dagen missade vi en hel del fisk då mothuggen inte satt som dom skulle (samtidigt som gäddorna bara puffade på våra beten), men sedan lossnade det ordentligt för grabbarna! Totalt blev det 25 gäddor landade under dagen (även ungefär lika många tappade/missade fiskar under dagen), varav dom flesta tog på hyfsat grunt vatten (närmare 50 kontakter totalt uppskattade vi)! Det blev inga monstergäddor landade, men kul hade vi! All fisk fick gå tillbaka, och simmade även utan problem tillbaka till sitt rätta element efter avkrokning! Lunchen bestod av kryddig varm och god pytt med extra mycket grönsaker fräst på en Muurikkapanna! För er som behöver hjälp med transporter framöver, vet jag att Rospiggen Express fixar det mesta – dom har en stor erfarenhet sedan länge! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (oftast stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer