X-Rap Jointed Shad fortsatte att leverera

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning med lite affärsfolk. Vi fick ett gäng gäddor, men det var på det allra sista kastet som ”gammelgäddan” kom upp… Nyligen hade jag Fromm Sverige AB på en kul gäddfiskeguidning i båten, och bra gick det! Kunden Nalle (bild längst ner) som bokat fisket hade gäster i sin tur från Australien och Syd Afrika där de har affärsmässigt ett samarbete med dessa länder. Gäddorna var hur som helst ganska tjuriga den här fiskedagen (mycket för att det blåste galet hårt vilket gäddorna inte gillar på grunt vatten). Det blev ett gäng gäddor landade, men just den här fiskedagen så fick vi kämpa lite extra för varje napp och gädda som vi landade! Dock hade vi ett rally på den allra sista fiskeplatsen/kanten, där vi även drog dagens största gädda på det allra sista kastet faktiskt (dom hade en middag som väntade sen)! Det var gästen Denny från Syd Afrika som drog dagens största gädda, vilket även blev personbästa såklart då det var första gången som han fiskade överhuvudtaget i hela sitt liv! Kul var också att han nu har lovat att bli storfiskare i Syd Afrika så snart han kommer hem igen! Även fröken Emily från Australien fick gädda, men hon hade fått olika fiskar hemma i Australien förr! Vi blandade en hel del med våra beten nu, och körde med bl.a. X-Rap Jointed Shad, Seeker Shad, T-Bone samt med Blue Fox skeddrag, och vi fick fisk på det mesta. Dock upplevde jag att Rapala X-Rap Jointed Shad fiskade bäst!? Fisken hittade vi ganska grunt, men några gäddor fick vi även på lite ”djupare” vatten! Dock var det svårfiskat på djupet då vinden påverkade fisket en hel del. All fisk fick gå tillbaka, och simmade utan problem tillbaka till sitt rätta element igen efter avkrokning! För er som behöver bandmaskiner och bindningsmaskiner så är Fromm Sverige AB helt rätt företag att kontakta, dom kan verkligen branschen då dom kört stenhårt sedan 1990! Hemsida och mer info: www.fromm.se. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!! Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där! Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733  Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer