Härligt gäddfiske, skrikiga färger fiskade bäst!

Nyligen hade jag ett kul gäddfiske i solskenet, och bra gick det! Vi hittade gäddan på små områden, men det blev även ett gäng abborrar landade för oss! X-Rap Jointed Shad wobblern fiskade bäst snabbt fiskad…

”Nyligen” hade jag några gäster i båten på ett kul gäddfiske, och bra gick det! Vi körde spinnfiske på fläckar som oftast brukar leverera bra så här års, vilket dom även gjorde den här fiskedagen också! Vissa platser gav dock ingenting, men på flera andra platser stod det ett gäng hungriga gäddor och lurpassade fick vi uppleva! Förutom alla gäddorna så blev det även ett gäng abborrar landade, dock inga stora klunsar! Bäst fiske hade vi med Rapala X-Rap Jointed Shad wobblern som vi fiskade in snabbt med korta pauser, men det blev även några gäddor landade från 10 meters djup med Storm Knock’r Minnow jiggen där jag dragit gädda förr! Fire Tiger färgen var utan tvekan dagens färg då de inte tvekade att ta denna, men även en silver/blå variant kändes het! Abborren fick vi med Blue Fox Vibrax spinnaren i flera olika färger! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka sommarens och höstens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer