Magi i ”Abborretjärnen”

Som fiskeguide kan man inte välja och vraka på sina egna fiskepass. Men i lördags blev det läge för eget abborrefiske. Vädret såg helt okej ut och jag skulle få följa med min kollega Magnus till hans privata lilla abborretjärn. Sjön hade fått vila ett bra tag så nu fanns goda chanser till ett bra fiske.

Magnus satte ribban högt direkt med denna fisk på strax under kilot.

Magnus favorit bete till grov abborre är vanligtvis Rapalas Shadow Rap men just denna fisk ville hellre ha en jigg.

Plötsligt sitter den där! Min första ”plussare” i år.

Nya drömkombinationen för detta fiske är Shimano Curado + Poision Adrena & Sufix Nano Braid.

Fisket höll i sig heldagen och vi tog vara på varenda minut. Huggen duggade tätt även om solen sakta dalade ner bakom trädtopparna. Efter en sådan här dag är det ganska lätt att glömma de senaste fyra bompassen…

Ut fiska ”Borre” med er!

Mvh Ove

Comments

Kommentarer