Bra fiske, många gäddor och gösar landade

Nyligen hade jag en kanondag på sjön med ett gäng herrar som bara ville få napp, och det fick de utöver förväntan! Det nappade klart bättre än väntat!

Nyligen hade jag fyra herrar på en kul fiskeguidning, och bra gick det! Grabbarna fick mer fisk än väntat, och dessutom nya p.b eller arter vilket var trevligt! Vädret var fint men aningen blåsigt, men det gick fortfarande att fiska även om Minn Kota Ulterra elmotorn fick jobba lite extra! Vi fick bra med fisk, och utöver alla gäddorna så blev det även 15 gösar landade via vertikalfisket (och nån abborre)! Förutom alla landade fiskar så missade vi mycket fisk också, så många napp hade vi! Vertikalfisket var en ny metod för herrarna, men trots att de inte fiskar så ofta så kände jag att det var en mycket uppskattad fiskemetod för dem (en av herrarna ska dessutom köpa upp en liknande fiskeutrustning nu)! Vi provade allt från grunt fiske till djupt fiske, och bäst fiskade vi med Storms So Run Joker Shad jigg och återigen i skrikiga färger som på min senaste fiskeguidning! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer