Rapala Super Shadow Rap fiskade bra!

”Nyligen” hade jag en kul gäddguidning, och bra gick det! Vi fiskade grunt, och lyckades bäst med Rapala Super Shadow Rap som vi fiskade in oregelbundet!

Nyligen hade jag en skön guidning på gädda, och bra gick det! Vi hade dock en seg start då gäddorna bara försiktigt petade på våra beten, men sen när vi satte på en Rapala X-Rap Super Shadow Rap (wobbler/jerk) så lossnade fisket för oss! Vi provade olika färger men det verkade inte spela så stor roll med färgerna, dock kändes beten med inslag av silver extra heta just den här fiskedagen! Vi växlade mellan att snabbt veva in betet för att sen göra några snabba jerkbait knyck, vilket verkligen retade gäddan kände vi! Super Shadow Rap är ett hett bete som man kan både veva in, men även jerkfiska vilket kan vara en grym kombination vissa fiskedagar! Dessutom kastar man den långt, och har många fina färger att välja emellan! Kul var att gästerna som inte fiskar så ofta snabbt fick in tekniken och började sätta mothuggen på löpande band efter nån timmes fiske! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer