Stor gädda på Super Shad Rap!

Förra helgen trollade Andreas Jakobsson och jag på en av sjöarna i närheten. Vi började fisket på ett ställe där vi fått fina fiskar förut, stengrund med fina hålor imellan, just i dom hålorna brukar gäddorna stå och trycka. Spöna riggades med Super Shad Rap i olika färger. När jag började köra slalom över hålorna i två knops fart, dröjde det inte länge förens ett spö singnalerade fisk. En stark gädda satt i andra änden. Drillningen gick bra och en fin fisk låg snart i håven.Vi fiskade en stund till inne i viken med några mindre fiskar till som resultat. Nu styrde vi ut båten på frivattnet, och ökade farten till runt tre knop, nu var siktet inställt på lax eller öring. Ingen vind alls och klart väder gjorde fisket trögt, då det är jätteklart vatten i sjön. Men precis innan vi skulle riva för dagen började en Tekota knarra ilsket. Andreas drillade fint in en Öring, det blev inte många hugg den här turen, men med fina fiskar blev det en lyckad dag.Fiskehälsningar Henrik

Comments

Kommentarer