Storm T-Bone fiskade bra på fiskeguidning…

Nyligen hade vi en kul fiskeguidning på gädda, och bra gick det! Gäddorna nappade bra på Storm T-Bone, men även på Rapala Peto som vi blyade ner..

Nyligen hade vi en kul fiskeguidning med siktet inställt på gädda, och bra gick det! Vädret var strålande, liksom humöret på gästerna samt på en flertalet gäddor som högg hårdare än någonsin! Vi körde olika blandade beten under dagen, samt på olika fiskedjup och fisk blev det även på alla djupen vi provade! Några beten som stack ut lite extra upplevde vi var Storms T-Bone och Rapala Peto som vi hade blyat med Storms adaptersystem samt skruvsystemet som jag rekommenderar er att kika på. Givetvis levererade även favoriten Rapala X-Rap Jointed Shad som jag ofta guidar med, och som sällan sviker mig! Mitt på dagen blev det en skön lunch som bestod av goda hamburgare före att vi satte fart på jakten igen efter bättre fiskar. Vindarna var svaga, och det kändes som att det gällde att fiska där det ”blåste” mest (som vanligt), då gäddorna annars lätt tjurar om ytan är helt platt, speciellt på hösten en kall och solig fiskedag! Nu hade vi inte haft en kall natt, utan gäddorna högg ganska hårt när de väl valt att ta betet! Vi missade även lite gädda under dagen, men kunderna som fiskade bra satte mothuggen galant så dom flesta gäddorna landade vi! Bortsett från ilskna gäddor så fick vi se både havsörnar, en bäver och tyvärr även alldeles för mycket skarv (en problemfågel som det finns i massor av och inte alls hör hemma i våra breddgrader)! Kul dock med havsörnarna som är härliga att titta på! Jag vill samtidigt passa på att tacka guidekollegan Christian Jansson Sjö & Havs för bokningen, som blev en kul fiskedag på sjön med bra väder och skön stämning! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer