Vinst på klubbmästerskapet!

Idag var det dags för  Noragyttorpsfiskeklubbs km i trollingfiske. Norasjön var dagens tävlingsvatten. Med i båten idag var Andreas Jakobsson och Peter Johansson. Tävlingsreglerna går till så att vi mäter alla fiskar på en måttplanka sen fotograferar vi fisken så längden syns tydligt. Efter det släpper vi tillbaka för ett hållbart fiske i framtiden. Jag riggade spöna med Rapala Scatter Rap Husky i lite olika färger. Ytspöna viktade vi med 40 gr sänke tio meter före draget, fastsatt med gummisnodd. Gösarna Norasjön går ganska djupt nu på hösten, bra att få ner betet lite djupare. Djupriggarna fiskade vi alldeles ovanför botten. Redan första timmen hade vi sex godk fiskar på pappret, tre gösar och tre gäddor. Sen började det blåsa en stark vind från nord, det gjorde fisket trögt.Men vi arbetade hårt med djupriggarna, veva mycket upp och ner brukar ge resultat. Tre godk gösar till synade båten innan tävlingen var slut. Det betet som gav flest hugg idag för oss var Scatter Husky i färgen SSH, den gillar gösarna.Våra nio godk fiskar räckte till seger på dagens km.Fiskehälsningar Henrik

Comments

Kommentarer

Om Henrik Lindgren