110 cm gädda via spinnfiske

Nyligen körde jag och några kompisar ett kul gäddfiske, och bra gick det! Vi fick både gös och gädda (toppfisk på 110 cm)…

Nyligen körde jag och några kompisar ett kul gäddfiske, och bra gick det! Vi (jag, Tomas Sandberg & Felix Rimfrost) fiskade från min Quintrexbåt på ett område som jag fått grov fisk förr, och det underlättar såklart alltid vid ett ”nötafiske” då ”tron” finns och behövs där! Vi landade 6-8 gäddor totalt, samt en gös som klippte våra jiggar trots relativt ”grunt” fiske! Bästa fisk lyckades jag knipa på snygga 110 cm när det var nån timme kvar innan det blev för mörkt (vi hade en längre båtresa hem till rampen också)! Totalt fiskade vi av sju platser, men all bättre fisk drog vi på samma kant där det även kändes hetast längst bort från rampen! Beten som gav fisk var superfina Rapala X-Rap Otus, Storm Seeker Shad och Storm T-Bone för mig, och för polarna blev det andra egna beten som jag inte hade koll på! Vi hade en stor hjälp av min Humminbird Solix 12si plotter då vi letade efter bottenstruktur, betesfisk, vattentemp etc vid fisket. Si (Side Image) är kalas att söka kanter etc med – rekommenderas varmt. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista av denna höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer