En stor supersize gös blev det dag 2 i min magiska vecka

Detta är dag två i min magiska fiskevecka , jag la lite väl mycket tid på vatten som det inte fanns nån aktiv gös på denna dag ,men det är inte lätt att veta innan om man tagit rätt beslut för dagen. Så jag bestämde mig för att åkte tillbaks till samma ställe som jag var på förra gången jag var ute ,och som jag fick upp tre stora gösar på. När jag kom fram till stället så fick jag några fina gösar upp till 7 kg rätt så omgående sen dog fisket nån timme tills jag fick se ett fint eko igen ,jag släppte ner min största jigg och det tog inte lång tid innan gösen simmade upp och högg min jigg brutalt och upp kom en fin gös i väldigt bra kondis på 93cm och 9,72 kg .En bra våg som jag gillar är Rapalas digitala våg pro 25 kg som jag använt i år ,även om det gungar lite i kajaken så får man stabila värden på vågen det brukar vara ett problem annars tycker jag , sen är den batterisnål och det är belysning på den och det är ju bra när man fiskar i mörker. Det är med ett lite klipp på när jag drillar gösen https://youtu.be/OUTHumjzy7Q

Comments

Kommentarer

Om Tommy Blomander