Fina gäddor på svensexa

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning (och svensexa) med 5 gubbar i min Silver Eagle! Vi körde i helt nya fiskevatten för mig, men bra gick det då jag knäckte koden!

Nyligen hade jag ett kul gäng på fem man som bokat mig för en svensexa, och bra gick det! Vi började dagen med goda hamburgare som jag stekte när herrarna kom till mötesplatsen mitt på dagen (det blev en skön och god överraskning för sällskapet). Helt nya vatten för mig, men då jag studerat kartor och annat så var valet hyfsat lätt vart vi skulle fiska då jag hade 2 potentiella hotspot där det bara måste stå fisk, och rätt hade jag! Vi fick flera fina gäddor (och några små rackare) på plats nr ett, och vi missade även en ganska stor gädda på första platsen. Då det var en svensexa så väntade flera aktiviteter för ”offret” och sällskapet, så vi hade inte mycket fisketid alls! Vi avslutade fisket på plats nr två där vi fick flertalet gäddor, men här var medelvikten betydligt mycket lägre då det bara var minigäddor som nappade här! Det blev max 3 timmars fiske för oss, så både före och efter att kunderna kom så passade jag på att testa några kanter viket även gav min fisk… men bara smått! Jag lyckades även kroka på en stock, som i princip var en kopia av en stor gädda, se bild! Jag var bara tvungen att fota ”besten”! På plats nr ett drog vi samtliga gäddor på Storm Seeker Shad efter en spännande kant, och på plats nr två så fiskade vi klart bäst med Rapala X-Rap Otus och Peto då det var grundare där! Alla tre betena är gryma beten, och rekomenderas varmt! Det blev en kul fiskedag på sjön med ”bra” väder (blåsigt som tusan) och skön stämning ombord! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista av höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer