Stora Gösar i hugget 10,42kg

Detta är ett gösfiske för ett par veckor sen.

Jag lyckades att få två fina gösar på över 7 kg och årets hittills största gös på 10,42kg och 98 cm denna tur.Gösen högg på rätt bra hela tiden denna fisketur. Ett spännande ämne är färgen på jiggen Personligen så tror jag att ibland så spelar färgen ingen roll och ibland spelar det mer roll än man tror, hur eller hur så fiskar du bättre på ett bete som du tror på och bara det gör att du får kommer att få mer fisk. Du kommer att fiska effektivare med ett bete du tror på.I mitt fall gillar jag gärna stora beten som har färger som en gös. I en del av dom vattnen jag fiskar i är det inte ovanligt att man får stora gösar med förhållandevis stora gösar i magarna, så en färg på jiggen som jag gillar och alltid har med mig både som stor och liten jigg är en med vitpearl mage och brungul rygg . Det är med ett litet klipp på livescope när gösen på 10,42 kg hugger den tvekar inte länge med att ta jiggen.https://www.rapalaproguide.se/wp-content/uploads/2019/11/720p-1.mov

Comments

Kommentarer