Fortsatt bra gäddfiske, fina fiskar..

Nyligen körde vi ett kul gäddfiske igen, och bra gick det! Vi (jag & Felix) drog ett gäng gäddor återigen, varav några fina fiskar..

Nyligen körde jag och kompisen Felix Rimfrost ett kul gäddfiske på ett spännande fiskeställe som jag har, och bra gick det! Vi började med att reka runt lite då det fanns mycket fiskevatten som jag inte hade besökt där på ett tag, och några intressanta platser hittade vi i området. Vi började med att tappa en klart bättre gädda som genast klev av, och sedan fortsatte vi att missa flera fiskar som bara högg försiktigt eller slarvigt. Kallt vatten kan ibland göra gäddan lite seg, och helt klart verkade dom nu vara lite kinkiga (vi undrade båda om det skulle bli ”en sån där j___a fiskedag”, med en massa missade fiskar)! Efter en del nötning på platsen så lossnade fisket plötsligt varvid vi snabbt hade flera landade fiskar på kort tid! Fiske är kul, man vet aldrig hur dagen ska sluta! Det blev tillslut tre bättre fiskar landade, utöver dom små gäddorna som vi också fick (och tappade)! Vi fick all fisk på Storm Seeker Shad jiggen och mört. Stormjiggen är ett av mina favoriter på gädda både privat och på mina guidningar, och är så gott som alltid ett säkert kort på gädda! En gång landade vi 82 gäddor på en guidning med denna, så rätt fiskad är den stekhet! Kanter, betesfisk etc är också alltid bra att ha koll på, och vi har ofta även en stor hjälp av min Humminbird Solix 10si & 12si plotter då vi letar efter framförallt bottenstruktur, betesfisk, vattentemp etc vid fisket oavsett vad och vart vi fiskar!? Humminbird Solix 10si, 12si och 15si rekommenderas varmt, och är riktigt bra enheter för oss sportfiskare eller vrakletare! Förkortningen “si” står för Side Image, men mer info finns på nätet eller comstedt.se! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna “höstens”, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer