Julklappstips från Victor

Nu närmar sig julen med stormsteg och jag tänkte dela med mig av mina tips och erfarenheter jag fått utav ett par beten från Rapala under 2019! För er som vill köpa egna julklappar eller önska sig något fint av tomten!

Först ut! Rapala Ripstop 12 cm

Rapala Ripstop, ett bete som tagit en självklar plats i abborrelådan hos mig under året. Bra häng och med variation av vev/jerk har ett gäng fina lurats på denna i år. Yellow perch (YP) har blivit en favorit för min del.Rapala Ripstop 12cm, 14g och finns i 14 färger.

Näst på tur, Rapala Super Shad Rap

En riktig klassiker, Rapala super shad rap. Behöver ingen närmare beskrivning, har fångats otaliga stora gäddor på denna wobbler. Kanske lite bortglömd bland alla nya fina beten som kommit men borde ha en given plats i varje gäddfiskares lådor. Finns i ett gäng nya färger och de levererar fint! Tog gäddor på 10.8kg och 11.3kg under en förmiddag i våras, på just denna i färgen Hot Pike!

Rapala super shad rap, 14cm, 45g och går på 1.5 till 2.7m men går utmärkt att vikta på alla möjliga vis för att få till ett önskat flyt/häng/sjunk.

Fungerar lika bra att spinna som trolla!

Nu önskar jag er en väldigt God Jul och Gott nytt år.

Comments

Kommentarer

Om Victor Söderberg