Julklappstips!

Det finns oändligt med julklappar att köpa, här kommer mina tips som givit mig massvis med upplevelser 2019.

Tycker vi börjar med ett av det äldsta betena man aldrig kan ha för många av. Rapala original 11cm flyt. Detta bete har givit mig och mina vänner massor med fisk, både trofé och matfisk. Ett allroundbete som aldrig får fattas i betesboxen.

Nästa bete som är ett måste är nya Rapala shadow rap jack deep. År 2019 har detta bete levererat absolut mest fisk av allt jag fiskat med. En nykomling som omedelbart visade vart skåpet skall stå. Helt suverän i framförallt strömmande vatten i jakten på de stora harrarna. Även abborre och öring har visat sig älska detta ettriga bete.

Jack Rap Deep – årets bästa bete!

Nr 3 i ordningen för riktigt fångstgivande beten är Storm 360gt searchbait 9cm. När det gäller grunt fiske efter öring och abborre är detta mitt förstahandsval. Framförallt abborren i norrländska sjöar är helt galen i detta..får jag säga hybridbete. Kasta ut och veva in, det är det enda som behövs. En riktigt bra variant av jigg för att få förtroende för jiggar, för dem som inte litar på jiggfiske ännu.

Storm 360GT Searchbait är abborrgodis!

Inför sommaren står säkerheten främst. Så varför inte ge bort en billig livförsäkring i form av en Rapala flytkrage.

Comments

Kommentarer

Om Ingemar Olsson