Lyckad fiskeguidning, fin fisk upp!

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning i Eaglebåten, och bra gick det! Det blev många napp, och även en bättre fisk landad på Seeker Shad..

Nyligen hade jag en kul fiskeguidning på gädda med 4 herrar i Silver Eaglebåten, och bra gick det! Vi började fisket på en plats som oftast inte brukar ge mycket fisk alls, men ibland stora gäddor. Den här fiskedagen hade vi bara 2-3 försiktiga kontakter här, vilket oroade mig lite om det skulle bli en trög fiskedag!? Även nästa fiskeplats var ”seg”, men där drog vi i varje fall 3 snabba gäddor (på tre kast). Efter en god lunch i form av nystekta varma kryddiga hamburgare på min Murikkapanna så drog vi på enstaka gäddor lite här och var! På sista fiskeplatsen (som jag räknade iskallt med) så lossnade det äntligen då alla 4 herrarna i båten fick fisk. Vi landade 14 gäddor totalt i det kalla vattnet med köldstela fiskar, samt hade nästa det dubbla antalet kontakter under fiskedagen (inkl landade, tappade och hugg), så det hände en hel del med tanke på förutsättningarna (speciellt efter lunchen). Det blev även en bättre gädda landad under dagen (se bild). Vi bytte inte så mycket beten under fiskedagen, och det var ett bete som helt klart kändes hetast, och det var Storm Seeker Shad (såklart)! Seeker Shad är ett av mina absoluta favoriter på gädda både privat och på mina guidningar, och är så gott som alltid ett bombsäkert kort på gädda! Kanter, betesfisk etc är alltid bra att ha koll på, och vi har ofta även en stor hjälp av min Humminbird Solix 12si plotter då vi letar efter framförallt bottenstruktur, betesfisk, vattentemp etc vid fisket oavsett vad och vart vi fiskar och rekommenderas varmt! Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. Det kanske är ett kul julklappstips till dom som inte har fiskat med Storm Seeker Shad jiggen förut!? Eller varför inte ge bort en fiskeguidning med mig som julklapp!? Presentkort finns och kan mailas vid önskemål om ni vill ge bort en fiskeguidning!? :-)

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer