Rapala Scoop och Seeker Shad levererade

Nyligen hade vi ett kul gäddfiske i Quintrexbåten, och helt okey gick det trots vindstilla! Fisken var lite kinkig, men vi drog gädda ändå…

Nyligen hade jag en kul guidning med endast en enda gäst (Mr Brattlöf), och bra gick det! Vi körde gädda med olika beten, och på olika djup för att knäcka koden… men då vi hade ett helt platt vatten så var gäddan lite kinkig! Förutom våran båt så låg det 2 båtar till i närområdet och dunka jiggar mm, men dom såg vi inte få någon fisk alls så något rätt gjorde vi då vi ändå fick gäddor landade lite här och var. Beten som gav fisk var såklart Storm Seeker Shad, men även en ”aggressivt” fiskad Rapala Scoop retade dom till hugg (se bild). Andreas lyckades bäst med en fin gädda från lite djupare vatten (se bilden med gädda). På senhösten brukar det oftast vara bra att fiska lite lugnt och sakta, men ingen regel utan undantag (ang hur vi fiskade in Scoopen)! Vi hade en stor hjälp av min Humminbird Solix 12si plotter då vi letade efter bottenstruktur, betesfisk, vattentemp etc vid fisket. Si (Side Image) är kalas att söka kanter etc med, och rekommenderas varmt. Känn er förövrigt varmt välkomna på ett kul, lärorikt och ett spännande sportfiske framöver i båda guidebåtarna – boka det sista lilla av denna höstens, vinterns och vårens fisketurer här redan nu! Kom som ni är, allt ingår som vanligt – välkomna ombord!!

Ps. Kanske ett bra/kul julklappstips till dom som inte fiskat med en Rapala Scoop eller Seeker Shad!? Eller varför inte ge bort en fiskeguidning med mig!? Presentkort finns och kan mailas vid önskemål om ni vill ge bort en fiskeguidning!? :-)

Ps. För er som följer Instagram så har jag även en kul sida där med en massa bilder (ofta stora fiskar och annat kul)! Länk: www.instagram.com/fishguide.se/. Sidan heter ”Fishguide.se” för er som vill följa mig där!

Fiskehälsningar, Mikael ”Mike Pike” Puhakka 0708-722 733 Hemsida/Bokning: www.fishguide.se

Comments

Kommentarer